Google analytics

O nama

 
Didakta Horvat je firma sa dugogodišnjom tradicijom proizvodnje učila i didaktičkih sredstava. Specijalizirani smo za učila iz područja fizike, kemije i biologije. Svi naši uređaji su skladno oblikovani i što je najvažnije, besprijekorno rade. Zato je izvođenje pokusa pouzdano i jednostavno. Za većinu pokusa Didakta Horvat isporučuje jasne i podrobne upute, pa je pribor uvijek upotrijebljen sa svrhom i metodičkim upravljanjem.

Osim kvalitete i pristupačnih cijena naših proizvoda, želimo napomenuti da je proizvodni program tvtke u skladu sa nastavnim programima osnovnih i srednjih škola s kojima blisko surađujemo.

Za sve svoje proizvode tvrtka Didakta Horvat osigurava servis i rezervne dijelove.

Didakta Horvat je do sada ponudila osnovnim, srednjim školama i visokoškolskim ustanovama u Hrvatskoj mnoštvo učila sa ciljem, da se učenicima učini nastava fizike, kemije i biologije razumljivijom i svrsishodnijom. Naš daljnji cilj je da omogućimo svim onim učiteljima koji bi htjeli biti bolji učitelji vježbanje na našim učilima- subjektivni doživljaj određenih prirodnih pojava na kojima se stvaraju i znanstveni pojmovi o zakonitostima i pravilnostima iz prirode. Osim učila nudimo i tehnike podučavanja kakve su u svijetu već provjerene i potiču aktivnost učenika i učitelja u nastavi te traže u nastavi promjene uloge kako učenika tako i nastavnika za razliku od tradicionalne nastavničke predavačke uloge.

Naša tvrtka je potekla i nastavila sa radom nakon nestanka državne proizvodnje učila, te smo danas jedini proizvođač učila za prirodoslovlje u Hrvatskoj.